Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

У Львові на «хабарі» спіймано одного з очільників обласного управління ДПС

У Львові на «хабарі» спіймано одного з очільників обласного управління ДПС - Корупціонер в Україні
19880
ДБР (теруправління в місті Львові) спільно з Львівською обласною прокуратурою зафіксований факт вимагання та отримання хабаря одним із керівників ГУ ДПС у Львівській області.

Слідством з’ясовано, що посадовець «налагодив» корупційну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди від підприємця за ненакладення арешту на рахунки та майно його підприємства на Львівщині та не створення в подальшому штучних перешкод у його діяльності. Таким чином, лише впродовж року він мав отримати «данину» в розмірі понад 200 тис. грн. Фігуранта справи затримано після отримання ним другої частини «траншу» в 20 тис. грн, передача першої частини в розмірі 30 тис. грн була задокументована ще в грудні 2020 року.

Підозрюваному інкримінують дії за ч. 3 ст. 368 КК України, санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Саме тиск з боку податкових органів значною мірою впливає на інвестиційну привабливість ведення бізнесу в нашій країні. Виходячи з цього, наші податківці дуже «стараються» в цьому напрямі. І зміни керівників у столиці не впливають на стан речей в регіонах. Може по типу сайту «Миротворець» публікувати прізвища таких держзрадників, наприклад на сайті Держслужби в розділі «Державотворець», так як під час війни саме внутрішній ворог завдає більшої шкоди.


#ДБР #ДПС
#Прокуратура
#ЛьвівськаОбласть
#корупція
Поділиться в соціальних мережах: