Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

У столиці на хабарі в 20 тис. доларів США «погорів» начальник Льотної академії Національного авіаційного університету

У столиці на хабарі в 20 тис. доларів США «погорів» начальник Льотної академії Національного авіаційного університету - Корупціонер в Україні
15300
СБУ затримала на хабарі в 20 тис. доларів США начальника Льотної академії Національного авіаційного університету та посередника ? начальника Льотного училища ЛА НАУ.

Керівник Льотної академії був затриманий коли на власному автомобілі їхав на зустріч із посередником, якого попередньо правоохоронці затримали при виїзді з Кропивницького під час одержання всієї суми хабаря.

За даними слідства, посадовці вимагали гроші від директора однієї з місцевих приватних компаній за укладання договорів про співпрацю з Льотною академією. У разі відмови, керівник Льотної академії погрожував підприємцю «знищити» його бізнес.

Наразі тривають обшуки за місцями роботи та проживання хабарників.

Фігурантів справи звинувачують за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Так дійсно – «залетіли». Невже без хабаря неможливо працювати. Хто спонукає корупціонерів до злочинів незрозуміло, що вже навіть погрозами вимагають хабарі. Не кажучи про приклад, який ці «зальотчики» надають учням академії.


#СБУ #ЛАНАУ #ЛУЛАНАУ #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: