Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

У столиці правоохоронці проводять обшуки в КМДА за фактом незаконної передачі земельних ділянок у середмісті Києва

У столиці правоохоронці проводять обшуки в КМДА за фактом незаконної передачі земельних ділянок у середмісті Києва - Корупціонер в Україні
18660
ДБР за процесуального керівництва Київської міської прокуратури проводить обшуки в Департаменті економіки та інвестицій та Департаменті земельних ресурсів КМДА за фактом передачі в користування суб’єкту господарювання земельних ділянок комунальної власності посадовими особами КМДА, які зловживаючи службовим становищем зменшили їх вартість.

Слідством було встановлено, що чиновники КМДА передали в користування суб’єкту господарювання земельні ділянки, які розташовані у середмісті столиці поруч з Європейською площею, без проведення аукціону та за заниженою вартістю, чим завдали значних збитків державному та місцевому бюджету. Своїми діями посадовці порушили вимоги земельного законодавства, умови програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Києва та укладеного інвестиційного договору.

Наразі триває розслідування у кримінальному провадженні, проводяться необхідні дії спрямовані на пошук всіх причасних до оборудки посадових осіб.

Знов у всьому керівництво мерії звинуватить політичних опонентів. Звісно ще не все «роздеребанили», й приховати свої оборудки не вдається.


#ДБР #КиївськаМіськаПрокуратура #КМДА #ДепартаментЕкономікиІнвестицій #ДепартаментЗемельнихРесурсів #корупція
Поділиться в соціальних мережах: