Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

У столиці спіймані на хабарі завідувача та лікаря морга за видачу тіл померлих від COVID-19

У столиці спіймані на хабарі завідувача та лікаря морга за видачу тіл померлих від COVID-19 - Корупціонер в Україні
19180
У Києві співробітники Національної поліції України затримали під час отримання чергової суми неправомірної вигоди завідувача патологоанатомічним відділенням та лікаря-патологоанатома однієї з лікарень. Хабарники у «халатах» за «винагороду» обіцяли підготувати та видати тіло померлої від COVID-19 у відкритій труні.

Також медики вимагали та отримували неправомірну вигоду за прискорення розтину, зберігання тіл у холодильних камерах, підготовку до поховання та інші послуги, які згідно з розпорядженням МОЗ повинні надаватися безкоштовно.

Наразі встановлюють всіх можливих посадових осіб, які можуть бути причетними до організації цієї корупційної схеми, а також перевіряють інші епізоди їхньої протиправної діяльності.

Якійсь треш. Ніякої поваги до людей, до їх скорботи. Навіть після смерті людина стає для корупціонерів об’єктом «заробітку». Це наслідки низької соціальної відповідальності суспільства. Самі громадяни сприяють таким злочинам, сплачуючи хабарі за безкоштовні «послуги». Необізнаністю громадян й користуються такі «ділки». Потрібно за кожним фактом вимагання неправомірної вигоди звертатись до правоохоронних органів.


#Нацполіція #Київ #МОЗ #COVID19 #корупція #хабар
Поділиться в соціальних мережах: