Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

За несплату податків на понад 4 млн. гривень можуть сісти за грати митники та високопосадовець Нацгвардії

За несплату податків на понад 4 млн. гривень можуть сісти за грати митники та високопосадовець Нацгвардії - Корупціонер в Україні
18910
ДБР (теруправління в місті Львів) спрямувало до суду обвинувальний акт відносно двох працівників Львівської митниці ДФС та заступника начальника Західного територіального управління Нацгвардії України.

За даними досудового розслідування, вказані посадові особи допустили вивіз із митного складу товару на майже 10 млн. гривень без сплати при цьому обов’язкових митних платежів. Внаслідок таких протиправних дій сума несплачених податків і митних платежів склала понад 4,2 мільйони гривень. Їх звинувачують у неналежному виконанні службових обов’язків, у разі доведення вини їм загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 2 до 5 років зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Залишилось довести їх вину в судовому порядку. Нажаль не можна застосувати покарання, як у деяких східних країнах, але потрібно щоб Феміда все ж належним чином оцінила їх жадібність до грошей.

#ДБР #митниця #Нацгвардія #ДФС
Поділиться в соціальних мережах: