Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

За отримання хабаря в 10 тис. доларів США затримано Київського прокурора разом із співробітником Нацполіції

За отримання хабаря в 10 тис. доларів США затримано Київського прокурора разом із співробітником Нацполіції - Корупціонер в Україні
24430
За повідомленням прес-служби Офісу Генерального прокурора затримано прокурора Київської місцевої прокуратури № 8 та оперуповноваженого Департаменту захисту інтересів суспільства і держави Нацполіції України під час одержання хабаря в розмірі 10 тис. доларів США.

За даними слідства, правоохоронці одержали хабар від власника квартири, правомірність набуття якої перевіряється в кримінальному провадженні. За ці кошти злочинці мали вжити заходів для скасування накладеного на житло арешту, а також не створювати перешкод володінню, користуванню та розпорядженню майном у майбутньому.

Після одержання другої частини неправомірної вигоди прокурор та поліцейський були затримані, їм пред’явлена звинувачення в отриманні неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 КК України.

Скільки ще «захисників» Закону використовують свої повноваження для вирішення власних «шкурних» інтересів, залишається лише гадати. Але впевнено можна сказати, що в країні була побудована корупційна система, яка «дозволяла» використовувати владні повноваження в якості «заробітку». Лише громадянське суспільство та політична воля керівництва держави спроможні подолати цю корупційну «гідру».

#ОфісГенеральногоПрокурора
#Генпрокуратура
#КиївськаМіськаПрокуратура8
#Нацполіція #корупція
Поділиться в соціальних мережах: