Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Зеленському повідомлено про підозру за знищення держмайна на суму 3,6 млн. гривень

Зеленському повідомлено про підозру за знищення держмайна на суму 3,6 млн. гривень - Корупціонер в Україні
19240
Однофамільці можуть не сприяти рейтингу Президента чи навпаки. Київською місцевою прокуратурою № 6  разом з слідчими Печерського управління поліції Києва був викритий Генеральний директор ПАТ «Київський завод «РАДАР» В'ячеслав Зеленський, діяльність якого була призвела до знищення 9 будівель на суму 3,6 млн. гривень. Йому повідомлено про підозру у неналежному виконанні службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідством було встановлено, що під час проведення будівельних робіт з реконструкції майнового комплексу заводу забудовником повністю знищено 9 промислових будівель, які перебувають на балансі столичного заводу «РАДАР». Зазначене сталося внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків В.Зеленським, в частині  збереження й ефективного використання державного майна, що завдало збитків державі на суму понад 3,6 млн гривень. Наразі триває досудове розслідування та встановлюються обставини злочину та особи, які також можуть бути до нього причетними.

Київський завод «Радар» входить до держконцерну «Укроборонпром» та спеціалізується на виробництві сучасного радіоелектронного і радіолокаційного обладнання для літаків і вертольотів. А ще це кілька гектарів у середмісті столиці на Печерську. Тому зрозуміло, яку ціль переслідувало керівництво заводу, знищити промислові будівлі, а потім вільні земельні ділянки «віддати» злобудовникам під ЖК. І ця ціль досягнута, будівлі знищені. І не зрозуміло тепер яким чином будуть їх відновлювати та за чий рахунок.


#Прокуратура6
#Нацполіція
#заводРАДАР
#корупція
Поділиться в соціальних мережах: