Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

Не високо оцінює голоси виборців депутат Київради Ярослав Діденко, який стоїть за створенням ще однієї «мережі» підкупу на виборах в столиці

Не високо оцінює голоси виборців депутат Київради Ярослав Діденко, який стоїть за створенням ще однієї «мережі» підкупу на виборах в столиці - Корупціонер в Україні
22600
З джерел Нацполіції отримали чергове підтвердження масових порушень на минулих місцевих виборах. Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань НПУ в Києві викрили осіб, які отримали кошти для подальшого підкупу виборців.



Також зазначається, що у зловмисників вилучили список із зазначенням громадян, які мають намір продати свої голоси за конкретного кандидата. Крім цього, зазначається, що до організації «сітки» з підкупу виборців причетний  депутат минулого скликання  Київради з фракції «Солідарність» Ярослав Діденко і його помічник Дмитро Орловський. За голос вони пропонували 1000 гривень - 500 гривень - до виборів і стільки ж після надання підтвердження про голосування за конкретного кандидата.

Звертає на себе те, що Ярослав Діденко був заступником голови постійної комісії Київради з питань власності. А навесні 2020 року голос Ярослава Діденка став вирішальним під час голосування Київради за перелік із 129 об'єктів комунальної власності, які підлягають приватизації, тобто обдурив виборців і проголосував за постанову. Хоча саме він позиціонував себе як борця за комунальну власність та повернення незаконно відчуженого майна, зокрема столичного кінотеатру «Зоряний». Але вочевидь виборцям нема чого пред’явити, в якості «досягнень», якщо є необхідність продовжувати «кар’єру» депутата. Засіб отримання прихильності виборців за рахунок грошей свідчить про відсутність певних моральних якостей та корупційні звички депутатів Київради.


#Нацполіція #ЯрославДіденко #Київрада #вибори2020
Поділиться в соціальних мережах: