Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

За заволодіння 20 млн. грн під час ремонту тенісних кортів судитимуть очільника столичного «Льодового стадіону» та його спільника

За заволодіння 20 млн. грн під час ремонту тенісних кортів судитимуть очільника столичного «Льодового стадіону» та його спільника - Корупціонер в Україні
16280
Генпрокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника столичного ДП «Центральна учбово-тренувальна база по ковзанярському спорту «Льодовий стадіон» та очільника товариства за фактами заволодіння державними коштами шляхом зловживання службовим становищем.

Слідством було встановлено, що очільник одного з ТОВ за попередньою змовою з на той час керівником Льодового стадіону під час капітального ремонту будівель та тенісних кортів, метою якого було створення Національного тенісного центру на базі цього ДП, підробили акти приймання виконаних будівельних робіт, довідку про їх вартість та витрати. Згідно з цими документами були виконані всі роботи, звісно за це підрядник одержав повний об’єм фінансування, але насправді об’єкт не був завершений. Таким чином, оборудка нанесла збитків держпідприємству на понад 20 млн. грн.

Фігуранти справи звинувачені за ч. 2 ст. 28, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України (зловживання службовим становищем та службове підроблення).

Це лише епізод з масштабних схематозів виведення бюджетних коштів і не лише в Києві. Про деякі журнал вже повідомляв читачів. Зате очільники Мінмолодьспорту люблять доповідати з високих трибун скільки вкладено в спортивні об’єкти під час Великого будівництва.


#Генпрокуратура #ЛьодовийСтадіон #НаціональнийТеніснийЦентр #Мінмолодьспорт #корупція
Поділиться в соціальних мережах: