Репост - крок до змін! Розкажіть друзям про журнал
Головна/Новини

На Чернігівщині звинувачується ще одна ТОП-чиновниця Держгеокадастру, яка причетна до масштабного розкрадання державних земель

На Чернігівщині звинувачується ще одна ТОП-чиновниця Держгеокадастру, яка причетна до масштабного розкрадання державних земель - Корупціонер в Україні
18450
Друга пішла. СБУ спільно з ДБР повідомили про підозру в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області за фактами розкрадання сільськогосподарських земель.

Це друга топ-чиновниця Держгеокадастру в Чернігівській області, яка звинувачується в незаконній передачі в приватну власність великих земельних ділянок, після виявлення правоохоронцями корупційної схеми навесні цього року.

Слідством було встановлено, що внаслідок неналежного виконання службових обов’язків, високопосадовиця незаконно підписала низку наказів, за якими й були незаконно приватизовані земельні ділянки.

Фігурантці справи інкримінують дії за ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість). Наразі триває досудове розслідування з метою притягнення до кримінальної відповідальності інших посадових осіб, причетних до вчинення цих злочинів.

Ця низка затримань та звинувачень тільки початок кропіткої роботи по доведенню до лави підсудних корупціонерів, а ще потрібно довести це в суді, які не охоче відправляють за грати чиновників. Але є надія, що ми почуємо вироки для цих корупціонерів.

#СБУ #ДБР #Держгеокадастр #Чернігівськаобласть #корупція #розкраданнясільгоспземель
Поділиться в соціальних мережах: